Oppimalla politiikkaan

Minusta

Kuka olen?

Historiaa

Synnyin toukokuussa 1997. Vuosien varrella perheeseeni on liittynyt pikkuveli, sekä -sisko. Nykyinen koiramme, Lilli, liittyi mukaan n. kaksi vuotta sitten. Olen asunut omakotitalossa muutamassa osoitteessa Nurmijärven kirkonkylällä. Nykyään elämäni sijoittuu pääasiassa Tallinnaan, jossa elän kaupungin keskustassa mukavassa yksiössäni.

Nykyään

Olen aktiivinen nuori, joka on lukion alettua käyttänyt kaiken aikansa erinäisissä toimissa. Kiinnostus yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ajoi politiikkaan ja omat näkemykset ajoivat liittymään Liberaalipuolueeseen.

Pelien parissa olen toiminut yläasteen lopusta lähtien, mutta vasta lukiossa kiinnostus erityisesti elektroniseen urheiluun, eli kilpapelaamiseen kasvoi. Tämän myötä olen käyttänyt aikani usein erinäisiin elektronisen urheilun toimiin ja tahoihin.

Valmistuin lukiosta joulukuussa 2016, ollen ainoa Nurmijärven Yhteiskoulun lukiosta valmistuva opiskelija sillä kerralla. Vaikutukseni kouluun näkyi ja oli todella haikea hetki hyväksyä fakta, että lukio on nyt takana. Lukion jälkeen tieni vei siviilipalvelukseen ja Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry:lle töihin. Vuoden työpalveluksen jälkeen sain paikan Tallinnan yliopistosta, jossa opiskelen politiikkaa ja kansainvälisiä suhteita.

Tällä hetkellä opiskelen, olen hallituksen jäsenenä ainejärjestössämme CIVITAS:ssa, toimin Liberaalinuoret ry:n puheenjohtajana ja olen aktiivisesti mukana paikallis- ja puoluepolitiikassa.

 
joni-ojala-ek2019.jpg

Ota yhteyttä

Vastaan mieluusti kysymyksiin koskien politiikkaa tai minua itseäni. Ole rohkea, olen mieluusti yhteydessä!

Ota yhteyttä ▸