Oppimalla politiikkaan

Blogi

Ajatuksia poliittisesta päätöksenteosta ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta.


Liberaalipuolue - Vapaus valita r.p. Rajamäen kyläpäivillä

Lauantaina järjestetään perinteinen Rajamäen kyläpäivä! Aamulla 9.30 alkavassa tapahtumassa nähdään kaikenlaista ohjelmaa iltapäivään saakka. Tapahtumassa on esiintymässä mm. Nikke Ankara, joka nousee päälavalle kello 13.00.
Liberaalipuolue - Vapaus valita r.p. tulee olemaan tapahtumassa omalla teltallaan, paikalla numero 53. Olemme puolueen aktiivisten jäsenien kanssa innoissamme tapahtumassa ja hyvä paikkamme takaa näkyvyyttä ja innostaa varmasti paikallisia tutustumaan puolueeseen ja sen toimintaan.

Tapahtumaan tulee osallistumaan itseni lisäksi mm. puolueen puheenjohtaja ja joukko innokkaita aktiiveja. Toivomme, että mahdollisimman moni vierailija uskaltautuu tulla teltallemme juttelemaan ja vaihtamaan ajatuksia niin paikallisesta-, kuin myös valtiollisestakin päätöksenteosta. Nurmijärveläisiä teltalla edustan kuitenkin vain minä, sillä olen ainut puolueeseen kuuluva nurmijärveläinen. Ehkä tämän tapahtuman jälkeen en ole...?

Joni Ojala